zondag 1 april 2012

Vorig jaar zijn wij hier in Middelburg begonnen met het runnen van een B&B. Als dit zou bevallen, konden wij ook in de toekomst in het buitenland zoiets gaan doen, was onze visie. En....  het bevalt, enorm leuk om al die verschillende mensen te ontvangen en te verwennen!
De volgende stap is dus: dit ook te gaan doen in Frankrijk.
Voor diegene die ons nog niet gespot hebben bij deze een link naar onze B&B in Middelburg. B & B 'Zicht op 't Verborgen Buiten'
In Frankrijk moet het geen B&B, maar een gîte worden.
Een kompleet verhuurbaar vertrek met douche,keuken,wc,en slaapkamers.
De ruimte die wij daarvoor gaan gebruiken is een oude stal. Natuurlijk moet hij nog helemaal omgebouwd worden, maar als hij klaar is, zal het fantastisch zijn. Door deze 2 ronde staldeuren kom je dan in het woongedeelte.
Er komt een trap naar boven, daar de slaapkamers. En het sanitair moet in een stal naast deze stal komen, dus er moet nog een doorbraak gemaakt worden.
Het plafond nu is gemetseld en wordt opgevangen door te lichte eiken balkjes. Deze buigen vervaarlijk door en geven het idee dat de boel ieder moment in elkaar kan storten. Nadeel: Alweer slopen en veel werk.
Voordeel: weer leuke eiken balken(wel krom) op voorraad die we weer voor andere zaken gaan gebruiken.


2 opmerkingen:

  1. wat een plannen wat een plannen.Er is niks mooiers ik hoop,dat ik alles nog mee mag maken en kan zien hoe het geworden is.De ruimte hebben jullie in ieder geval en daar kan je veel mee doen.Als er veel B&B in middelburg komen kan je dat weer mooi gebruiken voor Frankrijk.Een gouden greep Minke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je gaat gezellig met ons de vloertegels uitzoeken dit paasweekend! :-) Er is zoveel moois te koop in belgie.

      Verwijderen